När du ska göra om hemma

När du vill göra om hemma skadar det inte att se hur andra har det – för att få tips och råd men också för att tillåta sig själv att drömma sig bort lite.

marmor badrum
Marmor är ett vanligt material i lyxiga badrum

Vill du renovera ditt hem finns det gott om inspiration att få, inte minst genom att titta in hur kändisarna har det i sina lyxvillor. För att göra om till exempel badrummet kan du googla ”Badrumsrenovering stockholm” för att hitta massor av hantverkare och experter att ta hjälp av.

Ta inspiration av stjärnornas renoveringar

Någon som precis gjort om hemma är Bianca Ingrosso, en av de mest populära influencerna i Sverige just nu – och dotter till Pernilla Wahlgren. I en artikel i Expressen går det att läsa om hennes stora helrenovering av lägenheten på Östermalm:

Marmorgolv i hallen, ett totalrenoverat badrum, ett helt nytt kök, sovrum med sminkbord som har hyllor hela vägen upp till taket och en ”walk in closet” – Expressen

Lägenheten lades ut till försäljning för hela 9,9 miljoner kronor, och efter att Bianca vunnit budgivningen har hon totalrenoverat den. Det har enligt henne själv inte varit billigt, för det har inte snålats någonstans. Hon har låtit hela köket rivas, för att installera ett helt nytt i hennes smak. I varje skåp och låda har dessutom belysning monterats, vilket har gjort att hela byggnadens elgrund fått göras om. Något hon stått för personligen, trots att hon skäms lite efter beslutet.

Lyxhus i USA

Andra att få inspiration av när det kommer till design och lyx i hemmet är bland annat Gisele Bündchen och Tom Brady. De sålde nyligen sitt lyxhus i Boston, på vilka annonsbilder på det går att just hur vackert de har haft det hemma. Men frågan är om 380 miljoner kronor är värt det, liksom 1,4 miljoner kronor i ränta varje månad. Hemmet låg i fashionabla Chestnut Hill, i Massachusetts. Byggnaden är att likna en herrgård, med 5,5 badrum, vinkällare, gym, massagerum, hemmaspa och gästhus.

I Göteborgs-Posten går det även att läsa om hur lyxigt Kaley Cuoco hade det i hemmet som nu finns ute till försäljning.

Scroll to top